In English
2018-05-24

Generic årsredovisning 2007 publicerad

Årsredovisning 2007 från Generic Sweden AB (PUBL) finns från och med idag på företagets hemsida www.generic.se. Den tryckta årsredovisningen kommer att vara framtagen vecka 17. Årsredovisningen kan beställas på Generics hemsida.


Generic årsredovisning 2007 >>


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Hans Nilsson, VD och koncernchef, e-post: hans.nilsson@generic.se
Ulf Zander, CFO, e-post: ulf.zander@generic.se
Tel 08-601 38 00

Om Generic:
IT- och telekomgruppen Generic Sweden utvecklar, integrerar och levererar system och tjänster för verksamhetskritisk kommunikation till kunder med behov av extrem tillförlitlighet. Konsultverksamheten erbjuder högkvalitativa tjänster och lösningar för lednings- och kommunikationssystem till bl a Försvaret, myndigheter, sjukvården, industrin samt bank- och finanssektorn.

Telekomoperatören Generic Mobile är specialiserad på meddelandetjänster för kritiska miljöer och driver bl a meddelandetjänsten Minicall och SMS i fasta nätet. Företaget har även en unik licens för mobil data- och talkommunikation som möjliggör mobilt bredband med hög dataöverföringshastighet. Generic har cirka 200 anställda och är sedan oktober 2006 noterad på NGM Equity, med kortnamnet GENI. För mer information se www.generic.se.