In English
2018-05-24

Generic byter handelsplats till NASDAQ OMX First North

Den 2 oktober meddelade Generic att bolaget påbörjat ett arbete med att hitta en alternativ handelsplats med anledning av Finansinspektionens beslut att återkalla NGM:s börstillstånd.

Styrelse och ledning har nu beslutat att byta handelsplats till NASDAQ OMX First North. Sista dag för handel på NGM Equity är den 14 november 2008. Första handelsdag på First North är den 17 november 2008.

Generic har slutit avtal med Remium AB som kommer agera Certified Adviser för bolaget.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Hans Nilsson, VD Generic och koncernchef tel 08-601 38 04 e-post: hans.nilsson@generic.se

Om Generic:

IT- och telekomgruppen Generic Sweden utvecklar, integrerar och levererar system och tjänster för verksamhetskritisk kommunikation till kunder med behov av extrem tillförlitlighet. Konsultverksamheten erbjuder högkvalitativa tjänster och lösningar för lednings- och kommunikationssystem till bl a Försvaret, myndigheter, sjukvården, industrin samt bank- och finanssektorn. Telekomoperatören Generic Mobile är specialiserad på meddelandetjänster för kritiska miljöer och driver bl a meddelandetjänsten Minicall och SMS i fasta nätet. Företaget har även en unik licens för mobil data- och talkommunikation som möjliggör mobilt bredband med hög dataöverföringshastighet. Generic har cirka 200 anställda och aktien är sedan oktober 2006 noterad på NGM Equity, med kortnamnet GENI.