In English
2018-05-24

Henrik Gavelli ny VD för Generics konsultverksamhet

Henrik Gavelli har idag tillträtt som ny VD för Generic Swedens konsultverksamhet. Han kommer närmast från Cybercom där han innehaft roller som dotterbolags VD och säljchef. Henrik efterträder Michael Edman och kommer även att ingå i Generics koncernledningen.

”Jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera Henrik. Han har en gedigen lednings- och säljbakgrund och kommer att leda vårt arbete för att höja tillväxttakten och lönsamheten inom konsultverksamheten. Efterfrågan på våra konsulttjänster är god och konsulterna har hög beläggning. Nu ska Henrik leda arbetet att bredda kundbasen och rekrytera nya konsulter i snabbare takt än hittills”, säger Generics koncernchef Fredrik Svedberg.

Henrik Gavelli är utbildad civilingenjör från KTH och har verkat inom konsultbranschen i 25 år med erfarenhet från flera kundsegment inom både offentlig och privat sektor.

”Det är mycket spännande att börja på Generic och jag är imponerad av den kompetens mina nya kollegor besitter. En av mina främsta utmaningar blir att utveckla affärskulturen inom konsultverksamheten ytterligare, något jag har stor erfarenhet av från tidigare jobb”, säger Henrik Gavelli.

 

För mer information vänligen kontakta:

Fredrik Svedberg, VD och koncernchef Generic Sweden AB (publ), 08-601 38 00, fredrik.svedberg@generic.se

Henrik Gavelli, VD Generics Konsultverksamhet, 08-6013800, henrik.gavelli@generic.se