In English
2018-05-24

Generic och IT-Arkitekterna samarbetar om MODAF-utbildning

Generic och IT-Arkitekterna erbjuder under våren 2009 kvalificerad utbildning i Enterprise Architecture och MODAF (Ministry of Defence Architecture Framework).
Utöver kund- och organisationsanpassade MODAF-utbildningar erbjuds kortare introduktionskurser. De fördjupande utbildningarna är speciellt anpassade för att ge de kunskaper som behövs för att praktiskt tillämpa MODAF i det dagliga arbetet.

Generic har i samarbete med UK Ministry of Defence och Serco Ltd(UK) utvecklat MODAF Learning Portal. Generic är tillsammans med Serco ensam auktoriserad distributör av MODAF Learning Portal utanför MOD och Försvarsmakten/FMV. Generic har också tillsammans med Serco utvecklat MODAF Meta Model för UK MOD.

IT-Arkitekterna bedriver sedan 1999 utbildningsverksamhet inom IT- och verksamhetsutveckling och utbildar årligen över 1,000 personer. I samarbete med Högskolan Dalarna genomförs sedan 6 år en högskoleutbildning för IT-arkitekter. IT-Arkitekterna har mångårig vana att ta fram och genomföra kundanpassade utbildningar.

Kontaktpersoner:
Leif Fridholm, IT-Arkitekterna, 08-790 37 01
Karin Garcia, Generic, 070-68 33 848