In English
2018-05-24

Generic Solutions i Västerås söker affärsinriktad konsultchef

Generic expanderar i Västerås. Nu söker vi en affärsinriktad konsultchef.

Är du en entreprenör som drivs av att göra affärer och att rekrytera personal? Nu har du chansen att bli en nyckelspelare i vårt Västeråsteam. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med fullt fokus på kunden och affären.

Erfarenhet
Vi söker dig som brinner för att skapa utveckling för såväl oss som våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en arbetsledande roll, gärna ett konsultföretag eller ett produkttillverkande företag, samt att du har ett stort kontaktnät inom Västerås näringsliv.

De konsulttjänster vi erbjuder omfattar teknisk systemutveckling, kravhantering, projektledning, testning och dokumentering. Mjukvaruutveckling dominerar klart vårt nuvarande utbud. Som säljare är det viktigt att förstå kundens problemställningar och behov. Det är därför meriterande att du själv har en bakgrund inom de teknikdomäner vi verkar inom.

Du drivs av att göra affärer och har stor potential att nå framgång inom tjänsteförsäljning. För att lyckas som affärsinriktad konsultchef krävs det att du är resultat- och tävlingsinriktad samt att du gillar att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer på alla nivåer inom ett företag. I rollen som konsultchef har du ett nära samarbete med dina kollegor varför laganda och prestigelöshet är avgörande för att lyckas i arbetet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att:
 

• Sälja in våra tjänster mot såväl nya som befintliga kunder.

• Utveckla långsiktiga relationer och samarbeten med kunder.

• Ansvara för hela rekryteringsprocessen (kravprofil, sökprocesser, intervjuer, urval, referenstagning, presentation, anställning och uppföljning).

• Ha personalansvar för vårt Västeråsteam.

• Bidra till utveckling av vår verksamhet och våra tjänster.

• Utarbeta offerter och avtalsförslag baserat på kundens krav och alla de tjänster vi erbjuder marknaden.

• I viss mån själv att arbeta som konsult.

• Tillsammans med Generics övriga enheter hitta helhetslösningar till våra kunder.

Information
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Bostedt, 070-657 64 70.

Ansökan
Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV till johan.bostedt@generic.se, senast 2010-06-30.