In English
2018-05-24

Inbjudan till frukostseminarium

”GovCloud och eFörvaltning – i vardag och kris”

Omvärlden och samhället är i ständig utveckling – det handlar om ny teknik och nya behov, förändrade livsvanor, miljöomställningar m.m. Ständiga förändringar ökar behovet av anpassningsbarhet hos alla de aktörer, privata som offentliga, som verkar för att stärka samhället i vardag och kris.

Generics experter kommer under seminariet att berätta mer om hur ett utvecklat GovCloud och 3:e generationens eFörvaltning kan utgöra viktiga redskap för att möta morgondagens behov av samverkan i vardag och kris.

Tisdagen den 14 februari 2012 kl 8.00-9.30

Frukost serveras 8.00-8.30, seminarium 8.30-9.30

Adressen är centralt invid Centralstationen på Klarabergsviadukten 90.

Anmäl dig här senast den 13 februari 2012

Frågor besvaras av Karin García, karin.garcia@generic.se, 0706-83 38 48.

Generic har gedigen erfarenhet inom området tjänsteorientering och eTjänster. Våra konsulter har branschkunskap från strategisk nivå till genomförande och införande på tekniknivå. Vi stödjer såväl myndigheter och annan offentlig verksamhet, bl.a. inom försvarssektorn, som näringslivet med att införa tjänsteorientering.

Vi har via våra uppdrag insyn i den Digitala agendan för såväl Sverige som Europa. Vi har ett mångårigt samarbete med Försvarsmakten där vi arbetar bl.a. med verksamhetsutveckling och Enterprise Architecture för en effektiv förvaltning. Vi hjälper också MSB med utredningar om samverkan vid kris, LFV med arbetet att utveckla ett gemensamt europeiskt luftrum, SLL och Apoteket med eRecept och mycket mer.

Generic har även en teleoperatörsverksamhet som bl a driver ett eget nät för kritisk kommunikation, även känt som Minicall.

Generic ger dig nya insikter och tillsammans skapar vi vägen framåt.
Besök oss på www.generic.se.

Här kan du ladda ner vår inbjudan i pdf