In English

Övriga pressmeddelanden 2012

Vi stödjer SOS Barnbyar >>

14 december - Gör som oss, hjälp till att rädda livet på ett föräldralöst barn. SOS Barnbyar ser till att hundratusentals barn får växa upp i en familj.

Möt oss på e-förvaltningsdagarna 10-11 oktober

28 september - Generic medverkar på e-förvaltningsdagarna, som hålls i Nacka strand 10-11 oktober, med både talare och monter på mässan. Välkommen till vår monter och samtala med oss om våra senaste uppdrag inom e-förvaltningsområdet.

Generic har inlett samarbete med JCSys avseende utbildning

26 juni - Generic kan härmed tillkännage ett samarbete med den engelsk-svenska konsultföretaget JCSys rörande ett gemensamt erbjudande avseende högkvalitativ utbildning inom flera nyckelområden (inklusive taktiska datalänkar och modellering i Enterprise Architecture).

Generic rekryterar Migrationsverkets e-profil

13 april - Generic har anställt Thomas Wahlberg, ansvarig för Migrationsverkets e-förvaltningsprogram, som chef och affärsutvecklare för Generics enhet med inriktning på projektledning i eförvaltningsprojekt.

Inspiration från praktikfall där myndigheter delar data - Frukostseminarium 26 april

31 mars - Öppna upp era data! Kraven från lagar, effektivitetskrav och inte minst behovet från medborgare ökar trycket på offentliga organisationer att publicera sina data för nyttjande av andra aktörer. Men hur gör man i praktiken rent tekniskt? Lär och inspireras av andras erfarenheter.

Generic deltar i internationella konferenser

16 februari - På uppdrag av Svenska Försvaret kommer Generic att ha huvudansvaret för projektet MODEM. Arbetet kommer att presenteras på Integrated Architecture Conference i London (mars), ITARC på Moderna museet i Stockholm (april) och på Enterprise Architecture conference Europe i London (juni).

Presentation från lyckat frukostseminarium >>

16 februari - På temat "GovCloud och e-förvaltning – i vardag och vid kris" höll Generic ett frukostseminarium i Stockholm tisdagen 14 februari. Seminariet blev lyckat och 35 personer besökte frukosten.

Välkommen till vårt lunchseminarium 1 mars på temat "Testautomatisering 2.0 – nästa generations intelligenta GUI-tester”

09 februari - De ökade kraven på tillförlitlighet gör att regressionstester av GUI baserade system är tidskrävande. Agil utveckling har gjort testautomatisering populärt, men testning av användargränssnittet har varit ett stort bekymmer fram till nu.