In English
2018-05-24

Möt oss på e-förvaltningsdagarna 10-11 oktober

Generic medverkar på e-förvaltningsdagarna, som hålls i Nacka strand 10-11 oktober, med både talare och monter på mässan. Välkommen till vår monter och samtala med oss om våra senaste uppdrag inom e-förvaltningsområdet:

  • Prata med oss om hur e-tjänster och lean tillsammans blir ett kraftfullt verktyg för effektivisering. Träffa vår konsult Thomas Wahlberg som är en av de drivande krafterna bakom Migrationsverkets framgångsresa baserad på utvecklingen av e-tjänster, interna e-processer samt förbättringsarbete med Lean. Thomas är även en av talarna på årets mässa
    Mot ett modernare eSamhälle - möt vinnarna av eDiamond Award 2011”.
  • Fråga oss hur öppna data kan förändra din organisation. Vi berättar gärna om våra idéer kring öppna data och hur det kan förändra din verksamhet i grunden, samt om vårt arbete med förstudien till den nya nationella portalen för öppna data,
    Öppnadata.se - en portal för innovation.
  • Kom och diskutera hur en framtidssäker och kundorienterad e-strategi kan utformas. Vi beskriver gärna våra insikter om de viktiga vägval som en organisation måste göra för att leva upp till medborgarnas och företagens förväntningar. Generic har medverkat i flera projekt för att ta fram strategier för en effektiv e-förvaltning, bl.a.
    Regeringens nya e‑förvaltningsstrategi.

Generic är ett konsultföretag med lång erfarenhet av att leverera innovativa, säkra och tillförlitliga lösningar till offentlig sektor. Välkommen till vår monter, så pratar vi om våra gemensamma framtida möjligheter och utmaningar!